Izgradnja Solarne Elektrane na Poslovnici ATT SUZUKI Splita – Simbol Energetske Neovisnosti i Ekološke Održivosti

Solarna energija je postala nezaobilazna za tvrtke svih veličina i industrija koje prepoznaju financijske i ekološke prednosti koje ona pruža. ATT SUZUKI Split, najveći distributer Suzuki vozila u ovom dijelu Europe, nedavno je iskoračio u ovom području sa svojim inovativnim projektom izgradnje solarne elektrane na krovu svog prodajnog centra.

Realizacijom projekta koji je imao za cilj osigurati proizvodnju vlastite električne energije za samoopskrbu i prodaju na tržištu, na krovu ATT SUZUKI prodajnog centra postavili smo elektranu snage od 104,6 kW, s ukupno 255 solarnih panela izrađenih od najkvalitetnijih materijala. Ova napredna solarna infrastruktura jamči visoku učinkovitost, dugotrajnost i pouzdanost u proizvodnji energije, a sam projekt ne samo da će donijeti financijske koristi ATT SUZUKI Splitu, već će im pružiti i reputacijske prednosti kao održivoj tvrtki koja se brine o zaštiti okoliša i društvenoj odgovornosti.

Zajedničkom suradnjom i razumijevanjem specifičnih potreba tvrtke ATT SUZUKI Split, Forte Solar tim je kroz ovaj projekt implementirao prilagođeno i optimizirano solarno rješenje koje kombinira visoku učinkovitost, financijsku isplativost i održivost.
ATT SUZUKI Split, kroz svoju investiciju u solarnu energiju, pokazuje da održivost i uspješno poslovanje ne isključuju jedno drugo, već da idu ruku pod ruku. Njihova investicija predstavlja još jedan korak prema stvaranju energetski neovisnih poslovnih subjekata koji preuzimaju aktivnu ulogu u ostvarivanju ciljeva održivog razvoja na lokalnoj i globalnoj razini.

Više o samom projektu, postojećim trendovima u poslovnom sektoru i o ključnim motivatorima za implementaciju solarnih rješenja za poslovne subjekte, podijelili smo s čitateljima portala Dalmacija danas:

Održivost na vrhu liste prioriteta: ATT SUZUKI Split postavlja primjer investiranjem u vlastitu solarnu elektranu – DALMACIJA DANAS